Politiet og PST ønsker å møte næringslivet i Hammerfest

Benytt sjansen til å høre og spørre om de siste trendene og trusselvurderingene, oppfordrer direktør Espen Hansen hos Hammerfest Næringsforening.


BJØRN EGIL JAKOBSEN
[email protected]


Møtet med politiet og PST er nemlig et samarbeid med næringsforeningen og NHO Arktis, som torsdag denne uken har invitert representanter fra PST og Finnmark politidistirikt til et halvdagsseminar.

– Vi samler over 20 bedrifter fra Vest-Finnmark til et møte om trusselbildet i Norge. I tillegg blir det fokus på IT-sikkerhet, forteller direktør Espen Hansen, og kan onsdag fortelle at de fortsatt har noen plasser igjen. Det er bare å sjekke næringsforeningens nettsider.

– For våre medlemmer er dette en flott arena og lære mer om et viktig område. Vi ser at årlig rammes bedrifter av datainnbrudd. Dette kan medføre tap både i omsetning og omdømme, sier han, og legger til at for foreningens medlemmer innen olje- og gass er seminaret spesielt viktig.

– Trusselbildet i nordområdene er stadig i endring. På seminaret blir det også mer informasjon om dette, og ikke minst. Det er gratis å delta, varsler han.

 

Annonse: