Da er vi ute igjen med et rykende fersk papirmagasin rett fra trykkeriet

Er du blant de heldige finner du papirmagasinet vårt Porten til Barentshavet i postkassa di i Hammerfest i løpet av uka.


BJØRN EGIL JAKOBSEN
[email protected]


Vi er klar med enda et papirmagasin hvor vi forteller lokale historier om petroleumsindustrien og sjømatnæringer i kommunen vår.

I denne utgaven har vi blant annet tatt en prat med tidligere økonomisjef Viggo Karlstad, dagens direktør Ketil Holmgren og eiendomssjef John Kåre Grøsnes hos Polarbase, og du kan bli bedre kjent med rederiet Simon Møkster Shipping som eier supplybåtene du ofte ser i Hammerfest.

Videre kan du i magasinet bli med oss ut til arbeidsplassen til Jørgen Gamst, som kom tilbake til hjembyen etter å ha fullført en master i fiskeri- og havbruksvitenskap, og vi var selvsagt i kontrollrommet til tankskipet «Arctic Discoverer» da loadermaster Dag Ove Mikalsen passet på at alt gikk riktig for seg da last nummer tusen ble fyllt på tankskipet.

I vårt nye papirmagasin blir du også kjent med fiskens fastlege Sigrunn Ness Johannessen, som jobber som veterinær hos Grieg Seafood.

Glem heller ikke å ta en titt på innholdet fra alle våre annonsører, som selvsagt er de som har gjort det mulig for oss å lage et gratis magasin med spennende reportasjer fra lokale arbeidsplasser hvor ikke alle har kontorsted midt i byen. For artiklene vet vi at du kommer til å like.

Får du ikke magasinet hjem til deg i løpet av uka så kan du selvsagt komme innom redaksjonen til avisa Hammerfestingen og hente et eksemplar helt gratis. Gjelder spesielt dersom du har postboks, har postkasse langt unna samlestativene, eller bor i et av leilighetsbyggene som vi ikke har nøkkel til.

Eller kanskje du rett og slett bare er på besøk i byen og får lyst på et eksemplar? Stikk innom! PS! Vi har dessverre ikke kapasitet til å sende magasinet i posten.